Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

A Segítő Csipet Csapat idén 250 ajándékot osztott ki Szabadkán

2021.12.18
15:52
2021.12.18
17:12
Forrás
Pannon RTV
10 éve jótékonykodnak a Facebook-csoportjuk segítségével.

Ismét gondoltak a gyerekekre karácsony alkalmából a szabadkai Segítő Csipet Csapat tagjai. Idén 250 ajándékot osztottak ki a rászorulóknak az észak-bácskai városban.

Pannon RTV/Payeta Maurice

A Mikulás látogatott el a gyerekekhez a Csipet Csapat segítségének köszönhetően. 250 csomagot osztottak ki szombaton a szabadkai és környékbeli rászoruló gyerekeknek. Örültek az ajándéknak, ottjártunkkor örömmel bontogatták a csomagokat. Az édességek és a játékok mellett üdítők és sós ropik is voltak a csomagban.

Pannon RTV/Payeta Maurice

A Szabadkai Csipet Csapat 10 éve alakult, és azóta igyekeznek örömöt szerezni a gyerekeknek. Újrahasznosító tárgyakat gyűjtenek és az értékesítésükből nyert pénzből vásárolják meg a csomagba valót. Szabadkai polgárok is támogatják a csoportot. Osztrogonác Hajnalka, szervező: „Újrahasznosítási dolgokat, élelmiszert és édességeket egész évben fogadunk. A csoportnak egy, ami tiltott, az a pénz.”

A csapat a Facebook segítségével tevékenykedik. Ott értesítik a szervezőket, hogy mely családok szorulnak segítségre. Bárki, aki segíteni szeretne, keresse fel a Szabadkai Csipet Csapat közösségi oldalát.

Segítő Csipet Csapat
ajándékcsomag
karácsony

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű