Ugrás a tartalomra

Sk8 & slam 4 the grund! - gördeszka-, görkorcsolya- és költészeti verseny Magyarkanizsán

2021.04.20
15:24
2021.04.21
12:17
Forrás
Pannon RTV
Sk8 & slam 4 the grund! címmel rendeznek szombaton gördeszka-, görkorcsolya- és költészeti versenyt Magyarkanizsán.

A Gödrök játszótéren 17 órakor kezdődnek a programok. A legjobbak értékes vásárlási utalványt nyerhetnek. A zsűriben helyet kapott Oláh Tamás dramaturg, rendező, a Slam Poetryben jártas Gömöri Eszter, valamint T. Kiss Tamás tanár, író, gördeszkás. A rendezvényen a szervezők arra is kihasználják az alkalmat, hogy beszélgetést kezdeményezzenek arról, hogy a környékbeli fiataloknak milyen elvárásaik, ötleteik vannak a Gödrök játszótérrel kapcsolatban, amit a jövőben egy közösségi térré szeretnének alakítani.

Sk8 & slam 4 the grund!
gördeszka
görkorcsolya
költészeti
verseny
Gödrök
Magyarkanizsa

Most

16:10, Frissítve: 16:16

Magyar szempontból fontos brazil siker a csehek ellen

A brazil együttes - a magyar válogatott szempontjából kedvezően - 30-27-re legyőzte a cseh csapatot a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.
15:41

Felszabadítják az országot

December 17-én szabadítsuk fel Belgrádot, Vajdaságot, Kragujevacot, Kruševacot és Kraljevot, ezt követően tavasszal pedig Újvidéket! Erre szólította fel a választókat szombat este a tartományi székvárosban tartott kampánygyűlésén Marinika Tepić.
13:49, Frissítve: 16:36

Még biztosabb lehet a gázellátás

Üzembe helyezték a szerb–bolgár gázösszekötő rendszert a Niš melletti Trupale falunál. Ezzel újabb alternatív földgázellátási útvonalat kapott az ország. A vezeték kiépítésének összértéke 94 millió euró volt.
11:53, Frissítve: 16:26

Hagyományos disznótor Szajánban

A szajániak a koronavírus-járvány előtti évben szervezték meg az első hagyományos disznótort. A kényszerszünet után tegnap újra megtartották a rendezvényt a helyi önkéntes tűzoltó egyesület szervezésében.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.