Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Sk8 & slam 4 the grund! - gördeszka-, görkorcsolya- és költészeti verseny Magyarkanizsán

2021.04.20
15:24
2021.04.21
12:17
Forrás
Pannon RTV
Sk8 & slam 4 the grund! címmel rendeznek szombaton gördeszka-, görkorcsolya- és költészeti versenyt Magyarkanizsán.
Pannon RTV/Molnár Ádám

A Gödrök játszótéren 17 órakor kezdődnek a programok. A legjobbak értékes vásárlási utalványt nyerhetnek. A zsűriben helyet kapott Oláh Tamás dramaturg, rendező, a Slam Poetryben jártas Gömöri Eszter, valamint T. Kiss Tamás tanár, író, gördeszkás. A rendezvényen a szervezők arra is kihasználják az alkalmat, hogy beszélgetést kezdeményezzenek arról, hogy a környékbeli fiataloknak milyen elvárásaik, ötleteik vannak a Gödrök játszótérrel kapcsolatban, amit a jövőben egy közösségi térré szeretnének alakítani.

Pannon RTV/Molnár Ádám
Sk8 & slam 4 the grund!
gördeszka
görkorcsolya
költészeti
verseny
Gödrök
játszótér
Magyarkanizsa

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.