Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Sk8 & slam 4 the grund! - gördeszka-, görkorcsolya- és költészeti verseny Magyarkanizsán

2021.04.20
15:24
2021.04.21
12:17
Forrás
Pannon RTV
Sk8 & slam 4 the grund! címmel rendeznek szombaton gördeszka-, görkorcsolya- és költészeti versenyt Magyarkanizsán.
Pannon RTV/Molnár Ádám

A Gödrök játszótéren 17 órakor kezdődnek a programok. A legjobbak értékes vásárlási utalványt nyerhetnek. A zsűriben helyet kapott Oláh Tamás dramaturg, rendező, a Slam Poetryben jártas Gömöri Eszter, valamint T. Kiss Tamás tanár, író, gördeszkás. A rendezvényen a szervezők arra is kihasználják az alkalmat, hogy beszélgetést kezdeményezzenek arról, hogy a környékbeli fiataloknak milyen elvárásaik, ötleteik vannak a Gödrök játszótérrel kapcsolatban, amit a jövőben egy közösségi térré szeretnének alakítani.

Pannon RTV/Molnár Ádám
Sk8 & slam 4 the grund!
gördeszka
görkorcsolya
költészeti
verseny
Gödrök
játszótér
Magyarkanizsa

Most

19:30, Frissítve: 19:41

Újra járható az M5-ös autópálya Lajosmizsénél

Az autópályán, Lajosmizse közelében a forgalom ismét zavartalanul haladhat. Kora este 3 gépkocsi ütközött az M5-ös autópályán Lajosmizsénél, a Szeged felé vezető oldalon - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
18:11, Frissítve: 18:48

Kisorsolták az első lakásokat a nyereményjátékon

Šabacra és Kruševacra került a Vedd el a számlát és nyerj! nevű nyereményjáték első két díja, legalább is itt kaptak számlát a vásárlásukról a beküldők. Egy másfél szobás és egy kétszobás belgrádi lakás jár a nyerteseknek.
17:07, Frissítve: 17:19

Petr Pavel nyerte a cseh elnökválasztást

Petr Pavel nyugalmazott tábornok nyerte a cseh államfőválasztást - derül ki a statisztikai hivatal által közzétett, a szavazókörzetek 98 százalékában leadott és összeszámlált szavazatok alapján.
16:02, Frissítve: 17:22

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.