Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Sokan kérik a védőoltást Topolyán, ám a fiatalok továbbra is kivárnak

2021.12.02
21:49
2021.12.03
00:38
Forrás
Pannon RTV
Folyamatos az oltakozás Topolya községben. Eddig több mint 11500 lakos vette fel a koronavírus elleni vakcina második dózisát, a harmadikat pedig már több mint hatezren megkapták.
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Az észak-bácskai községben a Sinopharm, a Pfizer és a Szputnyik oltóanyaga iránt a legnagyobb az érdeklődés. A topolyai egészségházban hétköznap 11 és 16 óra között, szombaton pedig 8 és 14 óra között vehetik fel a koronavírus elleni vakinát.

Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Nagy az érdeklődés a koronavírus elleni védőoltás felvétele iránt Topolya községben, de még mindig csak az idősebb korosztály körében – nyilatkozta stábunknak Sokoli Vrkić Anita, a Dr. Hadzsy János Egészségház főnővére.

Topolya
koronavírus
védőoltás
Sokoli Vrkić Anita
dr. Suzana Šaban Trnokopović

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.