Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd/illusztráció

Sokkal kevesebb busz jár augusztustól Szabadkán

2022.07.26
13:40
Forrás
Közlemény
Augusztustól ritkulnak, illetve megszűnnek a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat egyes városi és peremvárosi járatai.

Az 1a jelzésű autóbuszok hétvégenként Kelebiára az eddigi fél óra helyett óránként járnak majd. A Makkhetes és a Bajai út között közlekedő 3-as buszok az eddigi 45 perc helyett óránként indulnak. A 4-es és 8a-s jelzésű autóbuszok szombaton és vasárnap nem fognak közlekedni. Az egyik fő vonalnak számító 16-os járaton is lesznek korlátozások. Az erre vonatkozó változásokat még nem tették közzé, ezért indulás előtt érdeklődjenek telefonon az utasforgalmi vállalat információs szolgálatánál. A peremvárosi járatok közül a 19-es, 22-es, 23-as, 25-ös, 26-os, 28-as és 30-as jelzésű buszok indulásában lesz változás. Ezek megtalálhatók a sutrans.rs címen.

Subotica-trans Utasszállító Közvállalat
Szabadka

Most

08:49

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.

Népszerű