Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Soron kívüli oltás Topolya község településein

2021.04.13
21:16
2021.04.13
21:56
Forrás
Pannon RTV
Az érdeklődők a kínai Sinopharm vakcina első adagját vehették fel. A Közügyek stábja a pacséri oltóponton járt kedd délelőtt.

Hosszú sor a pacséri egészségház előtt. Az emberek a bejelentkezés nélküli védőoltás felvételére várakoztak. Voltak, akik saját egészségük és családjuk védelme miatt vették fel a koronavírus elleni védőoltást, de voltak olyanok is, akik az utazás miatt döntöttek a vakcina mellett.

Pannon RTV/Raffai Csaba

Elmondható, hogy igen nagy az érdeklődés a koronavírus elleni védőoltás felvétele iránt Topolya községben. Ezt az is mutatja, hogy az elmúlt héten rekordszámú védőoltást adtak be. Több mint 1500-an vették fel valamelyik vakcina első dózisát – mondta Dr. Hallgató Tünde, a topolyai Dr. Hadzsy János Egészségház orvosa.

Pannon RTV/Raffai Csaba

A község területén eddig már több mint 7000 polgár vette fel valamelyik koronavírus elleni védőoltás első dózisát, és mintegy 3800 polgár már a második adag vakcinát is felvette.

Topolya
védőoltás
Pacsér
Bácskossuthfalva

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:41

Jelentősen enyhültek a korlátozások Angliában

Jelentősen enyhültek a járványügyi korlátozások Angliában, bár a brit kormány továbbra is fokozott elővigyázatosságra intette a lakosságot, elsősorban a koronavírus indiai változatának egyes gócpontokban észlelt terjedése miatt.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.