Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sportfelszerelésekkel gazdagodott a temerini iskola

2019-11-08
12:50
2019-11-08
15:42
Forrás
Pannon RTV
5 és fél ezer euró értékű tornatermi felszereléssel bővült a temerini Petar Kočić Általános Iskola.

Az adománynak köszönhetően egyebek mellett két kaput, egy röplabda hálót, két kosárlabda palánkot és 40 labdát kapott az intézmény. Vanja Udovičić ifjúsági- és sportminiszter nyilatkozatában kiemelte, az adománnyal motiválni szeretnék a fiatalokat, hogy minél többen foglalkozzanak sporttal, és ezt az üzenetet közvetítsék szüleiknek is: „Meg szeretnénk látogatni minden községet az országban. A helyszíneken szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy milyen problémák vannak a helyi klubokban, az ifjúsági szervezetekben. Szeretnénk rájönni arra, hogyan tudunk közösen segíteni a helyi hatalommal azon, hogy a fiataloknak minőségibb és jobb jövője lehessen a helyi önkormányzatokban és az országban. Emiatt adományoztunk tornatermi felszerelést az általános iskolának.”

sportfelszerelés
Vanja Udovičić
Temerin
iskola

Most

19:18, Frissítve: 19:25

Jótékonysági Lutheránus bál Ludason

Csaknem 200 fő részvételével tartották meg Ludason a 3. Lutheránus bált. Az eseményen a verbászi evangélikus templom renoválási munkálatainak folytatására gyűjtöttek pénzt.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.