Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Téglás Henrietta Éva

Sportszerek ajándékba

2022.08.19
14:08
2022.08.20
15:33
Forrás
Pannon RTV
A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Az ajándékot Nenad Bjeković, a Szerb Labdarúgó Szövetség elnökhelyettese adta át.

Az akció sokéves múltra tekint vissza, célja pedig a kisebb, helyi klubok munkafeltételeinek javítása, mert az ilyen közegekből kerülnek ki később a legjobb játékosok, hangzott el az eseményen.

Összesen 17, a topolyai Községi Labdarúgó Szövetséghez tartozó fociklub kapott sportfelszerelést, elsősorban mezeket.

A TSC női csapata már a legfelsőbb rangfokozatban játszik. Kovács Izabella, a csapat játékosa vette át az ajándékot: „Nagyon örülünk, hogy ezúton kaphattunk felszerelést a szövetségtől. Mindig jönnek a csapathoz új játékosok, és most a csapat körében szét tudjuk osztani ezt a felszerelést."

Szerb Labdarúgó Szövetség
Nenad Bjeković

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.