Ugrás a tartalomra
Szabadka
Pannon RTV

Srđan Samardžić: Szabadka igyekszik befektetőket és turistákat vonzani a városba

2017-11-10
16:22
2017-11-10
16:29
Forrás
Pannon RTV
Szabadka Város Önkormányzata együttműködésről szóló szerződést írt alá az Észak-bácskai Körzeti Gazdasági Kamarával.

A dokumentumot Slobodan Vojinović, az Észak-bácskai Körzeti Gazdasági Kamara igazgatója és Srđan Samardžić, a városi tanács idegenforgalmi, beruházási ügyekkel és nemzetközi kapcsolatokkal megbízott tagja írta alá. A megkötött együttműködési megállapodás biztosítja a város területén gazdasági tevékenységet folytató cégek közti egység magvalósulását, valamint az információ- és tapasztalatcserét, a munka koordinálását és a közös érdekű kérdésekről folytatott tárgyalásokat. Ez a megállapodás csak a már meglévő együttműködés formalizálását jelenti, az egyik legfontosabb feladat Szabadka gazdasági és ipari potenciáljának előmozdítása annak érdekében, hogy idevonzzák a befektetőket, a turistákat a városba, és Palicsra, amelyért Szabadka város különleges erőfeszítéseket tesz - emelte ki Srđan Samardžić.

Srđan Samardžić
Szabadka
Észak-bácskai Körzeti Gazdasági Kamara
egzüttműködési szerződés

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Petrov Nikolina az év első babája Zentán

Tegnap délután megszületett az első zentai baba a helyi közkórház szülészeti osztályán. A kislány volt a kilencedik, aki a zentai szülészeten jött a világra idén, azonban ő volt az első községbeli.