Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Szabad az oltás

2021.07.02
12:11
Forrás
subotica.com
A hétvégén is felvehető a koronavírus elleni vakcina Szabadkán.

Az új városházán lévő oltóponton bejelentkezés nélkül lehet megkapni a Sinopharm, az AstraZeneca vagy a Pfizer oltóanyagok egyikét. Szabadkán felveheti a szabad védőoltást minden nagykorú szerb állampolgár, illetve 16 és 17 éves gyerek, függetlenül attól, hogy hol él. A tinédzsereknek fel kell mutatniuk kezelőorvosuk igazolását, hogy felvehetik a vakcinát. Ők kizárólag csak Pfizer oltóanyagot kaphatnak. A legutolsó adatok szerint egyébként Szabadkán 10 aktív fertőzöttet tartanak nyilván, és az utolsó 24 órában nem jegyeztek újabb fertőzést.

oltás
vakcina
vakcináció
koronavírus elleni védőoltás
Sinopharm
AstraZeneca
Pfizer-BioNTech
Pfizer-féle vakcina
Pfizer/BioNTech
Pfizer-védőoltás

Most

21:37, Frissítve: 21:46

Élisabeth Borne lett az új francia miniszterelnök

Emmanuel Macron francia államfő az eddigi munkaügyi minisztert nevezte ki hétfőn új miniszterelnöknek a távozó Jean Castex helyére, aki a hagyományoknak megfelelően benyújtotta lemondását a három héttel ezelőtt újraválasztott köztársasági elnöknek.
19:21

Kijevbe utazik a Vatikán külügyminisztere

A szentszéki diplomáciát vezető Paul Richard Gallagher érsek szerdától Ukrajnában a vallási és politikai élet képviselőivel találkozik, valamint felkeresi a háborús helyszíneket - közölte a Szentszék Twitter-fiókján kedden.

Népszerű