Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szabadka így búcsúzott el Balaševićtől

2021-02-21
18:50
2021-02-21
19:24
Forrás
Pannon RTV
A legendás dalszerző-énekes többször koncertezett Szabadkán, mindig telt ház előtt.

Sok más városhoz hasonlóan Szabadka is méltó módon búcsúzott Đorđe Balaševićtől. Az énekes több száz tisztelője és rajongója emlékezett a városközpontban, az új szökőkútnál. Đorđe Balašević többször is koncertezett Szabadkán, mindig telt ház előtt. Az újvidéki születésű énekes életének 67. évében hunyt el pénteken a Vajdasági Klinikai Központban.

Đorđe Balašević temetését ma tartották, szűk családi körben kísérték utolsó útjára Újvidéken. A temetésen tamburások játszották a zenész dalait. A végső búcsún Balašević felesége és lányai mellett Miloš Vučević, a város polgármestere is részt vett. Újvidéken mára gyásznapot hirdettek.

Szabadka
Đorđe Balašević

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.