Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Szabadka: Ösztöndíj a felsőoktatási intézmények hallgatóinak

2019-10-15
19:05
Forrás
Közlemény
Pályázatot hirdet Szabadka város ösztöndíjbizottsága a város területén élő hallgatók ösztöndíjazására a 2019/2020-as iskolaévben.

Az önkormányzat 100 pályázatot ítél oda. Az ösztöndíjak a 2019/2020-as iskolaévre kerülnek kiosztásra, és folyósításuk tíz egyenlő havi részletben történik. Az ösztöndíjra azok a hallgatók jogosultak, akik a Szerb Köztársaság állampolgárai, és állandó lakóhelyük a pályázat meghirdetését megelőző legalább egy éve Szabadka Város területén van, első ízben iratkoznak be az egyetemi/főiskolai alapképzés, a mesterképzés, szakirányú továbbképzések bármelyik évfolyamára olyan felsőoktatási intézményben, melynek alapítója a Szerb Köztársaság, emellett az aktuális évfolyamra költségvetési támogatással iratkozik. A pályázatra 2019.október 15-e és 2019.november 1-je között lehet jelentkezni.

A pályázat Szabadka Város Önkormányzatának honlapján jelenik meg, a www.subotica.rs címen, ahonnan a jelentkezési lap is letölthető.

Szabadka
ösztöndíj
felsőoktatási intézmények
hallgatók

Most

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.