Ugrás a tartalomra
Facebook/Stevan Bakić

Szabadka polgármestere meglátogatta a kórházban a vízilabdázó fiúkat

2022.11.20
17:56
2022.11.20
18:19
Forrás
Facebook
Stevan Bakić, Szabadka polgármestere meglátogatta a Szabadkai Közkórházban kezelt vízilabdázó fiúkat, akik a szabadkai Harcosok sorakozója lakótelepen található fedett medencében edzettek, és nagy mennyiségű klórt lélegeztek be.

A vízilabdázók köhögés és légzési nehézség miatt kerültek kórházba. A polgármester Facebook bejegyzésében azt írta, a 11 éves A.M. ma jöhetett ki a kórházból, a 18 éves K.L.-t pedig valószínűleg holnap engedik ki. Mind a ketten jól reagáltak a terápiára - írta a posztban Stevan Bakić, aki ajándékokkal lepte meg a két fiút.

Szabadka
klór
vízilabda
Stevan Bakić

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:21

Erkel Ferenc-est a nagybecskereki leánykollégiumban

Erkel Ferencre, Himnuszunk zeneszerzőjére emlékeztek tegnap este a nagybecskereki Szathmáry Karolina leánykollégiumban. A magyar kultúra napja alkalmából megtartott rendezvényt a kollégium a helyi Petőfi MME-vel közösen szervezte meg.
20:32, Frissítve: 20:52

Hetvenezren várólistán

Csaknem hetvenezren vannak a kórházak várólistáján Szerbiában. Egy komplikált csípő vagy térdműtétre akár 10 évet is várni kell az állami betegellátásban.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.