Ugrás a tartalomra

A szabadkai buszok minden vonalon menetrend szerint közlekednek

2023.01.27
13:10
2023.01.27
13:17
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai buszok minden vonalon menetrend szerint közlekednek – közölte megkeresésünkre a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat.

A buszvezetők tegnap tiltakozást jelentettek be, mivel nem kaptak választ a január 11-én benyújtott fizetésemelési kérelmükre. A kora reggeli órákban rövidebb időre beszüntették a munkát, de 8 órára mind a városi, elővárosi és helyközi vonalakon helyreállt a rend, és a buszok a munkanapi menetrend szerint közlekednek. Információink szerint a sofőrök képviselői időközben tárgyaltak a városvezetéssel, amely felajánlotta, hogy a polgármester hétfőn várja őket megbeszélésre. Addig tehát a hétvégén is minden járaton menetrend szerint közlekednek az autóbuszok.

Szabadka
busz
autóbusz
menetrend
Subotica-trans
Subotica-trans Utasszállító Közvállalat

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:29, Frissítve: 20:24

Rekordturizmus

Az a 2 millió 100 ezer turista, aki az elmúlt évben Szerbiába látogatott egy érdekes és elsősorban biztonságos országba érkezett - mondta Belgrádban Aleksandar Vučić.
19:01, Frissítve: 20:04

Dragan Đilas Szabadkán ünnepelt

Elégedett a Szerbia az erőszak ellen tömörülés december 17-i választási eredményeivel Dragan Đilas. A Szabadság és Igazságosság Pártja elnöke a szabadkai városi szervezet harmadik születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen vett részt.
18:11, Frissítve: 20:07

Aranytollakkal ékeskedhetnek

Aranytoll kitüntetéssel díjaztak újságírókat a Vajdasági Televízió új épületében. A 2021-es és '22-es év legjobbjai vehették át a plaketteket.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.