Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

A szabadkai buszok minden vonalon menetrend szerint közlekednek

2023.01.27
13:10
2023.01.27
13:17
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai buszok minden vonalon menetrend szerint közlekednek – közölte megkeresésünkre a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat.

A buszvezetők tegnap tiltakozást jelentettek be, mivel nem kaptak választ a január 11-én benyújtott fizetésemelési kérelmükre. A kora reggeli órákban rövidebb időre beszüntették a munkát, de 8 órára mind a városi, elővárosi és helyközi vonalakon helyreállt a rend, és a buszok a munkanapi menetrend szerint közlekednek. Információink szerint a sofőrök képviselői időközben tárgyaltak a városvezetéssel, amely felajánlotta, hogy a polgármester hétfőn várja őket megbeszélésre. Addig tehát a hétvégén is minden járaton menetrend szerint közlekednek az autóbuszok.

Szabadka
busz
autóbusz
menetrend
Subotica-trans
Subotica-trans Utasszállító Közvállalat

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:29, Frissítve: 17:37

Tapasztalatszerző körúton

Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, magyar miniszteri biztos tapasztalatszerzés céljából munkatársaival Belgrádba és Dél-Bánátba látogatott.
16:37, Frissítve: 18:02

A hírös debellácsi nagyvásár

A torontálvásárhelyi híres debellácsi nagyvásár az idén ünnepli 150 éves fennállását. Az első tavaszi vásár nagyon jól alakult, a helyiek és a szervezők szerint rég nem volt ilyen nagy az érdeklődés.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.