Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szabadkán 172 új koronavírus-esetet regisztráltak, Nagykikindán mintegy százat

2022.01.20
12:24
2022.01.20
12:54
Forrás
Szerbiai RTV
Szabadkán egyre nő a koronavírus-fertőzöttek száma, súlyosbodik a járványhelyzet Nagykikindán is.

Szabadkán tegnap már 172 új esetet regisztráltak - nyilatkozta dr. Elizabeta Vrana, a helyi covid-rendelő koordinátora. Többen jelentkeznek vizsgálatokra is, míg hétfőn napi szinten 430-an voltak, tegnap 480-an. A koordinátor kiemelte: módosult a rendelő munkaideje, 7-től 22 óráig fogadják a betegeket, a jövő héttől pedig növelik az egészségügyi csapat számát is. 

Nagykikindán pedig mintegy száz új koronavírus-fertőzöttet vettek nyilvántartásba az elmúlt két napban. Némileg emelkedett a helyi kórházban ápoltak száma is, jelenleg 15 beteg szorul egészségügyi ellátásra. Jó hír azonban, hogy egyetlen páciens sincs lélegeztetőgépen. Az aktív esetek száma 600. Egy hete nyitottak egy újabb covid-rendelőt a városban, ami reggel 7-től este 10-ig működik. Az egyre romló helyzet mégsem növelte jelentősen az oltási kedvet a településen. 

Szabadka
Szabadkai Egészségház
Szabadkai Közkórház
Covid-rendelő
COVID-19
Covid-19 rendelő

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:12

Újabb országokban jelent meg a majomhimlő

Csütörtökig az USA-ban és Kanadában regisztráltak új majomhimlős eseteket, azonban mára Ausztráliában, Olaszországban, Franciaországban és Svédországban is felütötte a fejét a betegség.
16:04

Tovább drágult az üzemanyag

A kereskedelmi minisztérium péntek délutáni információja szerint a következő egy hétben, vagyis május 27-éig az eurodízel 202,2 a 95-ös ólommentes benzin pedig 184 dinárba kerül.
15:51, Frissítve: 16:03

Magyarország lesz a mezőgazdasági kiállítás partnerországa

Szombaton kezdődik Újvidéken a 89. Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár. Az ünnepélyes megnyitó 11 órakor lesz, amelyen részt vesz Aleksandar Vučić szerb államfő és Orbán Viktor magyar kormányfő is. A megnyitót a Pannon TV élőben közvetíti.
15:48

Méhek nélkül nincs élet

Ökológiai Fesztivált tartottak a szabadkai Széchenyi István Általános Iskolában. A gyerekek a méhekről, a vadméhekről, táplálkozási szokásaikról és egyebekről hallhattak a méhek világnapján.

Népszerű