Ugrás a tartalomra
subotica.com

Szabálysértési bírságokból rendőrjármű

2021.10.08
16:34
2021.10.08
16:40
Forrás
Közlemény
Új rendőrautót kapott a szabadkai rendőrség.
subotica.com

A város területén elkövetett szabálysértések miatt beszedett bírságokból a Közlekedésbiztonsági Tanács egy többfunkciós járművet vásárolt a közlekedési rendőrség számára.

subotica.com

A jármű kulcsait ma Stevan Bakić polgármester adta át a szabadkai rendőrkapitányság vezetőjének, Borivoje Mucaljnak, hangsúlyozva, hogy a város és a rendőrség együttműködése kivételes színvonalú. Az új jármű a közlekedési rendőrök különleges feladatainak ellátására van felszerelve. A jármű értéke 3,6 millió dinár.

rendőrautó
Borivoj Mucalj
Stevan Bakić

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.