Ugrás a tartalomra
subotica.com

Szabálysértési bírságokból rendőrjármű

2021.10.08
16:34
2021.10.08
16:40
Forrás
Közlemény
Új rendőrautót kapott a szabadkai rendőrség.

A város területén elkövetett szabálysértések miatt beszedett bírságokból a Közlekedésbiztonsági Tanács egy többfunkciós járművet vásárolt a közlekedési rendőrség számára.

A jármű kulcsait ma Stevan Bakić polgármester adta át a szabadkai rendőrkapitányság vezetőjének, Borivoje Mucaljnak, hangsúlyozva, hogy a város és a rendőrség együttműködése kivételes színvonalú. Az új jármű a közlekedési rendőrök különleges feladatainak ellátására van felszerelve. A jármű értéke 3,6 millió dinár.

rendőrautó
Borivoj Mucalj
Stevan Bakić

Most

14:12

Kevesebb a migráns Horgoson

Rendszeresen begyűjtik Észak-Bácskában a határ menti övezetben megbúvó migránsokat, ők azonban visszaszivárognak. A települések központját elkerülik, napközben most nem is igazán mozognak, mert elkezdődött a harmincnapos muszlim böjt, a ramadán.
14:02, Frissítve: 15:46

Faültetési akciót tartottak Palicson

Mintegy 300 facsemetével gazdagodott a palicsi természeti park. A magas vízszint miatt egyes fajták elkezdtek korhadni, aminek következtében csökkent a fafajták sokszínűsége a parkban. Ezen szeretne javítani a Palics-Ludas Közvállalat az ültetéssel.
13:30, Frissítve: 13:38

Uniós csúcs Brüsszelben

Ma kezdődött a kétnapos uniós csúcs Brüsszelben. A tárgyalások fő témái közé tartozik az Ukrajnának nyújtott fegyverkezési és pénzügyi támogatás, a migráció, az uniós gazdasági versenyképesség.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.