Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szakmai szeminárium a turizmus fejlesztésére

2021.12.08
12:37
2021.12.08
16:05
Forrás
Pannon RTV
Zentán turisztikai képzési program kezdődött. Két alkalommal tartanak képzést Zenta Község Idegenforgalmi Szervezetének rendezésében.
Pannon RTV

A mai, első napon a községi vendéglátók és az idegenforgalomban kiegészítő szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások vezetői hallgathattak előadásokat, míg a jövő heti, második képzési nap előadásai a szálláshely-szolgáltatókat célozzák meg.

Pannon RTV

A gyakorlati és elméleti tudást bővítő képzést szakképzett turisztikai szakemberek, egyetemi tanárok tartják a Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság támogatásával.

Pannon RTV

Laskovity Kornél, igazgató, Zenta Község Idegenforgalmi Szervezete: „A zentai turisztikai szolgáltatásoknak a minőségi javítását céloztuk meg, de ezen kívül fontos kiemelni, hogy azt szeretnénk, hogy partnerségi viszony is kialakuljon a szolgáltatók között, hiszen ez az alapja annak, hogy egy rendezett desztinációt alkossunk, és ily módon tudjunk egységes képet mutatni magunkról, és a turizmus terén sikeresek tudjunk lenni.”

turizmus
idegenforgalom
Zenta
szakmai képzés
képzés
Zenta Község Idegenforgalmi Szervezete
Laskovity Kornél

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.