Ugrás a tartalomra
Facebook/InterFest

Száz borászat állítja ki termékeit Újvidéken

2019.06.13
12:47
2019.06.14
07:49
Forrás
Pannon RTV
Szombatig tart Újvidéken az Interfest. A nemzetközi borfesztivált 16. alkalommal szervezik meg. A Szabadság téren mintegy 100 borászat állítja ki termékeit.

Borkóstolók és termékbemutatók sora várja az érdeklődőket. Helyi termékeket, főleg élelmiszereket állítanak ki és gazdag zenés műsorokat is ígértek a szervezők. A különböző programokra este héttől éjfélig várják az érdeklődőket minden nap, egészen szombatig.

Az Interfest volt az első nemzetközi borfesztivál Szerbiában, 2004-től szervezik meg, és eddig több mint 200 ezer látogatója volt.

Újvidék
Interfest
borfesztivál

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.