Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Szemetesketreceket helyeznek ki Törökbecsén

2020-10-22
13:18
Forrás
Pannon RTV
Környezetvédelmi akcióba kezdett a törökbecsei Komunalac Közvállalat, melynek keretében a település több pontján ún. szemetesketreceket helyeznek ki.

Az újítást a közintézmények, valamint a lakótömbök közvetlen környékén végzik.

Az október elején kezdődő megmozdulás keretében eddig a település három pontja gazdagodott beton alapú, drótkerítéssel ellátott tárolóval.

Az időjárási viszonyoktól függően az újítást a postai hivatalnál folytatják majd. A munkálatokat a közvállalat tíz alkalmazottja végzi, építészek, hegesztők.

Mindehhez a bánáti település kommunális közvállalata egymillió dináros keretösszeget irányzott elő.

Törökbecse
Komunalac
környezetvédelmi akció
környezetvédelem
szemét
hulladék

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:49

Biztonság és felelősség 2020

Ma tartja ötödik szakkonferenciáját a Tijana Jurić Alapítvány Biztonság és felelősség 2020 címmel. A témák között szerepel az is, hogy hogyan védhetjük meg a gyermekeinket az internetes világban.
16:29

Tatai vadlúd sokadalom

Rekordszámú vadludat figyeltek meg hétfőn a tatai Öreg-tavon, Magyarországon. Az 1980-as évek közepétől nem számoltak a madár- és természetvédelmi szakemberek annyi vadludat a tavon, mint december első napján.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.