Ugrás a tartalomra

Szent István-nap és Újkenyér-ünnep Magyarkanizsán

2022.08.19
14:58
2022.08.19
15:10
Forrás
Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal
Könnyűzenei koncertek, kiállítás, gyermekfoglalkozások, népzene és néptánc vár mindenkit, de lesz kézműves vásár, vidámpark és bőséges gasztronómiai kínálat is.

Szombaton a budapesti tűzijátékot kísérhetik figyelemmel az érdeklődők kivetítőről, 21 órai kezdettel.

Vasárnap Apacuka koncert lesz, fellép a 35 éves Cirkalom Táncegyüttes és a Fokos zenekar, majd a Dívák Show következik Détár Enikővel. Az ünnepi kenyérszegés után a Honeybeast együttes szórakoztat mindenkit.

A programok rossz idő esetén, amikor már élvezhetetlenek lennének szabadtéren, a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény színháztermében lesznek megtartva – a megjelentetett program szerint. A biztonsági előírásokat szem előtt tartva a Honeybeast zenekar koncertje az egyetlen olyan program, amit nem tudnak zárt térben megvalósítani, tehát jelentős csapadék, vihar esetén vasárnap nem kerül rá sor.

Az aktuális információkat az érdeklődők a magyarkanizsai önkormányzat közösségi oldalán követhetik.

Szent István
újkenyér-ünnep

Most

18:13, Frissítve: 18:20

Ronaldo 1200. mérkőzése

Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.
17:48, Frissítve: 17:59

Ónos eső, csúszós utak

Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.