Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szent István-nap és Újkenyér-ünnep Magyarkanizsán

2022.08.19
14:58
2022.08.19
15:10
Forrás
Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal
Könnyűzenei koncertek, kiállítás, gyermekfoglalkozások, népzene és néptánc vár mindenkit, de lesz kézműves vásár, vidámpark és bőséges gasztronómiai kínálat is.

Szombaton a budapesti tűzijátékot kísérhetik figyelemmel az érdeklődők kivetítőről, 21 órai kezdettel.

Vasárnap Apacuka koncert lesz, fellép a 35 éves Cirkalom Táncegyüttes és a Fokos zenekar, majd a Dívák Show következik Détár Enikővel. Az ünnepi kenyérszegés után a Honeybeast együttes szórakoztat mindenkit.

A programok rossz idő esetén, amikor már élvezhetetlenek lennének szabadtéren, a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény színháztermében lesznek megtartva – a megjelentetett program szerint. A biztonsági előírásokat szem előtt tartva a Honeybeast zenekar koncertje az egyetlen olyan program, amit nem tudnak zárt térben megvalósítani, tehát jelentős csapadék, vihar esetén vasárnap nem kerül rá sor.

Az aktuális információkat az érdeklődők a magyarkanizsai önkormányzat közösségi oldalán követhetik.

Szent István
újkenyér-ünnep

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.