Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Szent Száva napja a magyarkanizsai Zmaj iskolában

2021.01.27
12:57
2021.01.27
18:05
Forrás
Pannon RTV
Rendhagyó módon emlékeztek meg idén Szent Száváról, a szerb oktatás és kultúra védőszentjéről a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolában.
Pannon RTV/Molnár Ádám

A diákok az idei rendezvényen nem vettek részt, hogy elkerüljék a gyülekezést. A hagyományos ünnepi műsor egy rövid találkozóra korlátozódott, ahol az iskola közel 30 tanulója által összeállított videót tekinthették meg az intézmény tanárai.

Pannon RTV/Molnár Ádám
Pannon RTV/Molnár Ádám

Szepesi Zoltán, igazgató, Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola, Magyarkanizsa: „Az iskola tanulói készítették ezt a videót teljes mértékben, egyrészt az aktuális iskolai munkához kötődően művészeti alkotásokat mutatnak be, rajzokat, másrészt pedig a zeneórán tanult verset mutatják be, ami kötődik Szent Száva napjához, valamint hallható a Szent Száva-himnusz is a műsorban.”

Magyarkanizsa
Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola
Szent Száva
Szent Száva napja

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.
16:51, Frissítve: 16:56

Nagy ho-ho-horgász gyerekek

Egyhetes ifjúsági horgásztábort tartanak a Péterrévéhez közeli Csík-ér partján. Az esemény a Mohol Sporthorgász Egyesület szervezésében valósult meg.
16:49, Frissítve: 20:07

KORszintézis

KORszintézis címmel szervezték meg a Topolyai Művésztelep idei nyári alkotótáborát. A vajdasági művészek a tábor első napjaiban a város kültéri alkotásait tekintették meg, melyek inspirációul szolgálnak az alkotáshoz.

Népszerű