Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Szent Száva napja a magyarkanizsai Zmaj iskolában

2021-01-27
12:57
2021-01-27
18:05
Forrás
Pannon RTV
Rendhagyó módon emlékeztek meg idén Szent Száváról, a szerb oktatás és kultúra védőszentjéről a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolában.
Pannon RTV/Molnár Ádám

A diákok az idei rendezvényen nem vettek részt, hogy elkerüljék a gyülekezést. A hagyományos ünnepi műsor egy rövid találkozóra korlátozódott, ahol az iskola közel 30 tanulója által összeállított videót tekinthették meg az intézmény tanárai.

Pannon RTV/Molnár Ádám
Pannon RTV/Molnár Ádám

Szepesi Zoltán, igazgató, Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola, Magyarkanizsa: „Az iskola tanulói készítették ezt a videót teljes mértékben, egyrészt az aktuális iskolai munkához kötődően művészeti alkotásokat mutatnak be, rajzokat, másrészt pedig a zeneórán tanult verset mutatják be, ami kötődik Szent Száva napjához, valamint hallható a Szent Száva-himnusz is a műsorban.”

Magyarkanizsa
Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola
Szent Száva
Szent Száva napja

Most

16:39, Frissítve: 16:45

Brnabić Lajčakkal egyeztetett

Miroslav Lajčakkal, a Belgrád és Pristina közötti párbeszédért felelős uniós különmegbízottal találkozott ma Ana Brnabić szerb kormányfő.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.