Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szeretik bedobni a csalit a törökbecseiek

2021.05.04
17:30
2021.05.04
17:56
Forrás
Pannon RTV
Eddig 230 törökbecsei váltotta ki az évi horgászengedélyt. A helyi Tisza Sporthorgász Egyesület irodájában, akárcsak tavaly, idén is 7500 dinárt kell fizetni érte, amiből 500 a tagsági díj.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Az engedélyek január 5-től válthatóak ki és év végéig érvényesek. Egyébként a bánáti település sporthorgászainak bőven adott a lehetőség a pecázáshoz, hiszen Törökbecse vizekkel övezett terület. Itt folyik a Tisza és a Duna-Tisza-Duna-csatorna is. Sokan élnek ezzel a lehetőséggel, amit mindenképp bizonyít az is, hogy tavaly a Tisza Sporthorgász Egyesület 265 tagja közül 260-an kiváltották az engedélyt.

Pannon RTV/Zséli Ágnes

Gyerekek esetében az évi engedélyért 14 éves korig csupán 200, míg a 15-től 18 évesekig összesen 1100 dinárt kell fizetni.

Mindazok a törökbecseiek, akik eddig nem váltották ki az évi horgászengedélyt, vagy akár a törökbecsei horgászegyesület csapatához szeretnének csatlakozni, ezt heti két alkalommal, pontosabban kedden és pénteken délután öt órától hét óráig a törökbecsei Tisza Sporthorgász Egyesület székházában tehetik meg.

Pannon RTV/Zséli Ágnes
Törökbecse
horgászengedély
Tisza Sporthorgász Egyesület

Most

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.