Ugrás a tartalomra

Színes program várja a nagybecskereki Sörnapok látogatóit (videó)

2016-08-22
16:32
Kedden kezdődik és vasárnapig tart a nagybecskereki sörnapok
Kedden kezdődik és vasárnapig tart a nagybecskereki sörnapok. A sorrendben 31. vendéglátóipari rendezvény a megszokottnál hosszabb lesz: öt helyett hat napig tart. A szervezők azt remélik, hogy a látogatottsága meghaladja majd a tavalyit. Ugyanakkor a látogatók türelmére is számítanak, mivel az idén szigorúbb biztonsági intézkedések lesznek. A rendezvény zenei részének fő csillaga Zdravko Čolić lesz, aki augusztus 26-án lép fel a város főterén.Čedomir Janjić, polgármester, Nagybecskerek: „Több mint félmillió látogatót várunk, a hat nap alatt, ami abszolút rekord lenne. Természetesen nem könnyű egy ilyen rendezvényt megszervezni. Az idén fokozzuk a rendezvény biztonsági intézkedéseit. Különböző események miatt volt erre szükség. Ezért a látogatókat arra kérjük, hogy legyenek türelmesek, hallgassanak a biztonsági emberek és a rendőrök utasításaira - mert lényegében mindez a közös érdekünk.”Nagybecskerek
sörnapok

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.