Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Színes programok az idei Ada Napokon

2022.06.23
13:12
2022.06.23
16:16
Forrás
Pannon RTV
Július elsején kezdődik a háromnapos Ada Napok elnevezésű rendezvény. Színes program várja a látogatókat.

Fotókiállítás, sportprogram, kirakodóvásár, főzőverseny valamint a helyi kultúregyesületek művelődési programja és 3 koncert gazdagítja az idei eseményt. Első alkalommal tartják meg az old timer találkozót, ahol a régi járműveké lesz a főszerep. Az Ada Napok részletes programja megtalálható Ada község Facebook oldalán.

Uliján Kornél, főszervező, Ada Napok: Ez egy olyan rendezvény, ahol minden polgárnak olyan programot kell biztosítani, ami az ő ízlésének megfelel. Tehát a legkisebbektől a legidősebbekig. Ezért próbáltuk színesíteni. Az old timer találkozó is egy új csoportot kíván megszólítani idén.

Ada Nap
Ada Napok
Uliján Kornél

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.