Ugrás a tartalomra
Subotica.com

Szociális lakások épülnek Szabadkán

2019-12-14
11:55
Forrás
Subotica.com
Az 1991 és 1995 közötti háborúkban hontalanná vált menekültek számára építenek szociális lakásokat Szabadkán - írja a subotica.com hírportál. Az önkormányzat közbeszerzést írt ki a kivitelezésre.

Az épületeket a Karađorđe úton, azaz a Halasi úton húzzák fel. A kivitelezés megkezdése december folyamán várható, ekkor az infrastruktúrát építik ki a területen. A háborús menekültek támogatását az önkormányzat az Európai Fejlesztési Bankkal, valamint a szerbiai menekültügyi főbiztossággal közösen valósítja meg.

Szabadka

Most

21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.