Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Takarítják a törökbecsei általános iskola csatornáit

2020.09.17
12:19
Forrás
Pannon RTV
Tíz év után kitakarítják a törökbecsei Miloje Čiplić Általános Iskola épületének esőcsatornáját, mivel az több helyen is eldugult.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

A rendszerben felgyülemlett víz legnagyobb mértékben az utca felőli külső vakolatot rongálta meg, olyannyira, hogy abból egy nagyobb darab le is szakadt. A vakolat egy része a Tito Marsall utca forgalmas gyalogjárdájára hullott, azonban szerencsére senki sem sérült meg. 

Pannon RTV/Zséli Ágnes

A kár korántsem elenyésző, mindemellett pedig a rajzkabinet mennyezete is beázott, ezért a tanórákat egy ideig másik tanteremben tartják. A Városépítési és Településrendezési Közvállalat építészmérnökei azonnal felmérték a kárt és megkezdték a javítási munkálatokra vonatkozó terv kidolgozását. 

Pannon RTV/Zséli Ágnes

A munkálatokat rövid időn belül meg is kezdik, melyhez a szükséges pénzt az önkormányzat biztosítja majd.

Törökbecse
Miloje Čiplić Általános Iskola
esőzés
csatorna
takarítás
vakolat
homlokzat

Most

16:10, Frissítve: 19:11

Átadták a Szent Száva-díjakat

Ezzel az elismeréssel Szent Száva napja alkalmából jutalmazzák meg azokat az egyéneket és szervezeteket, akik kiemelkedő eredményeket értek el többek között az oktatás és nevelés terén.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.