Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Takarítják a törökbecsei általános iskola csatornáit

2020.09.17
12:19
Forrás
Pannon RTV
Tíz év után kitakarítják a törökbecsei Miloje Čiplić Általános Iskola épületének esőcsatornáját, mivel az több helyen is eldugult.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

A rendszerben felgyülemlett víz legnagyobb mértékben az utca felőli külső vakolatot rongálta meg, olyannyira, hogy abból egy nagyobb darab le is szakadt. A vakolat egy része a Tito Marsall utca forgalmas gyalogjárdájára hullott, azonban szerencsére senki sem sérült meg. 

Pannon RTV/Zséli Ágnes

A kár korántsem elenyésző, mindemellett pedig a rajzkabinet mennyezete is beázott, ezért a tanórákat egy ideig másik tanteremben tartják. A Városépítési és Településrendezési Közvállalat építészmérnökei azonnal felmérték a kárt és megkezdték a javítási munkálatokra vonatkozó terv kidolgozását. 

Pannon RTV/Zséli Ágnes

A munkálatokat rövid időn belül meg is kezdik, melyhez a szükséges pénzt az önkormányzat biztosítja majd.

Törökbecse
Miloje Čiplić Általános Iskola
esőzés
csatorna
takarítás
vakolat
homlokzat

Most

11:10

A FIFA megbüntette Szerbiát

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség megbüntette Szerbiát a koszovói térképet ábrázoló zászló miatt, amelyen a „Nem adjuk meg magunkat” felirat szerepelt. A zászló a szerb válogatott öltözőjében volt a brazil meccs előtt.

Népszerű

Holtrészeg sofőrt kaptak el Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Néphősök utcában állították meg a rendőrök szombaton azt a sofőrt, akiről hamarosan kiderült, szó szerint holtrészegen, 3,85 ezrelékes véralkoholszinttel vezette járművét.