Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Támogatás a magyarkanizsai művelődési szervezeteknek

2021.09.21
10:57
2021.09.21
15:12
Forrás
Pannon RTV
11 Magyarkanizsa községbeli művelődési szervezet részesült támogatásban a helyi önkormányzat jóvoltából a második pályázati körben. A szerződéseket a Városházán írták alá.

A 900 ezer dináros összértékű pályázaton elsősorban a szervezetek rendezvényeit támogatta az önkormányzat. A 2021-es támogatási összeg mintegy tíz százalékkal növekedett a 2019-es évhez képest, hiszen az illetékesek folyamatosan azon dolgoznak, hogy támogatni tudják a községbeli szervezeteket.

Pannon RTV

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere kiemelte: „Szerencsére tudtunk egy olyan nyarat végigvinni, ahol a művelődési egyesületek megszervezhették saját programjaikat, így most a második körös támogatásban részben a nyár folyamán megvalósított programjaikra kaptak támogatást, részben pedig azokra a programokra, amiket az év végéig meg szeretnének szervezni. Ilyen értelemben, így a 2021-es évben is tudtunk egy teljes körű támogatást biztosítani a művelődési egyesületeknek. Egyrészről a működéshez és a rezsi költségekhez, másrészről pedig a mindennapi munkához és a nagy rendezvényeik támogatásához is tudtunk támogatást biztosítani.”

Magyarkanizsa
Fejsztámer Róbert

Most

21:40

Hamilton a pole pozícióban

A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte az első Forma-1-es Szaúdi Nagydíj időmérő edzését, így ő rajtolhat majd az élről.
16:09

Madáretetés a megfelelő módon

Madáretetési akciót szerveztek Hajdújáráson gyermekek számára. A fiatalok természetes alapanyagokból készítettek madárkalácsokat, emellett pedig megismerkedhettek a Ludasi-tó élővilágával is.

Népszerű