Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Támogatásban részesülnek a szabadkai Gerontológiai Központ dolgozói

2020.11.27
17:57
Forrás
subotica.com
10 ezer dináros egyszeri támogatásban részesülnek a szabadkai Gerontológiai Központ dolgozói, valamint a szociális munkások is.

A központ 320 alkalmazottja jut így a szerb kormány anyagi támogatásához. Brankica Tešanović, a szabadkai Gerontológiai Központ igazgatója elmondta, felhasználóik között nem jelent meg a koronavírus, azonban néhány alkalmazottjuk megfertőződött a kórral. Ők izolációban vannak.

A központ házi ápolási szolgálata és a gerontológiai klubok továbbra is működnek a jelenlegi járványügyi előírások betartása mellett - tette hozzá Tešanović.

A 10 ezer dináros állami juttatást egyébként minden szerbiai egészségügyi dolgozó megkapja - jelentették be korábban.

Gerontológiai Központ
anyagi támogatás
koronavirus
Szabadka

Most

13:35

Búcsút tartottak Moholon

A Szent Mihály-kisbúcsú az egykori moholi zárdaiskola kápolnájának címünnepe, valamint a Moholról Doroszlóra induló gyalogos zarándokok Rózsafüzér Királynőjének szentelt és felajánlott fogadalmi napja is.
12:57, Frissítve: 13:05

Migránsügyben a helyzet változatlan

Tele van az erdő migránsokkal Szabadka külvárosában, a magyar határhoz közeli Makkhetes városrészben. A helyiek be sem mernek menni az egykor népszerű, hatalmas kirándulóhelyre.
11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.