Ugrás a tartalomra

Tartományi támogatás Törökbecsének

2021.04.26
20:24
2021.04.26
20:29
Forrás
Pannon RTV
Több millió dináros tartományi támogatásban részesült Törökbecse önkormányzata.

A szerződéseket április 23- án Saša Maksimović polgármester vette át, ami a jövőben mindenképp hozzájárul majd a bánáti település  infrastrukturális fejlesztéséhez. A tartományi regionális fejlesztési, régióközi együttműködési és helyi önkormányzati titkárság egymillió dináros keretösszeggel támogatja a Községi Művelődési Ház segédszínpadának teljes felújítására vonatkozó műszaki tervdokumentáció kidolgozását.

Emellett a tartományi mezőgazdasági, víz- és erdőgazdálkodási titkárság 3 934 000 dinárral járul hozzá a település Susány részében megkezdett szennyvízelvezető csatornahálózat további kiépítéséhez, amit a Njegoš valamint a Čika Ljubina utcában folytatnak majd. 

Törökbecse
tartományi támogatás

Most

18:51, Frissítve: 21:56

Az angolok nyerték a D-csoport rangadóját

Az angol válogatott Raheem Sterling góljával 1-0-ra legyőzte a horvát együttest a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának első fordulójában, a londoni Wembley Stadionban.

Népszerű

Az Interpol körözte, Szabadkán tartóztatták le

Egy Interpol által körözött személyt tartóztatott le, és vett őrizetbe a szabadkai rendőrség. Az 1985-ös születésű magyar állampolgárságú P. K.-t egy másik személy házában találtak meg a városban.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.