Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tartományi titkár látogatott Nagybecskerekre

2021-01-26
13:55
2021-01-26
17:38
Forrás
Pannon RTV
Nagybecskerek számíthat a tartományi kormány támogatására a Nagybecskerek Európa Sportvárosa 2021 projekt megvalósításában és a város sportlétesítményeinek felújításában.

Erről Dane Basta, tartományi sport- és ifjúsági titkár beszélt a városban tett látogatása alkalmával. Simo Salapura polgármesterrel meglátogatta a város sporttörténetét bemutató osztályt. Nagybecskerek az Európa Sportvárosa címet a sportolói 23 olimpiai érmének köszönheti, de annak is, hogy dr. Kemény Ferenc - a város szülötte - részt vett az első újkori olimpiai játékok szervezésében. A tartományi titkár megtekintette a Petar Petrović Njegoš Általános Iskola tornatermét is, amelynek felújítását 418 ezer dinárral támogatta a tartományi kormány.     

Dane Basta, tartományi sport- és ifjúsági titkár: "Munka jellegű megbeszélést tartottunk, a Nagybecskerek Európa Sportvárosa 2021 projekt megvalósításáról. A tartományi sport- és ifjúsági titkárság segít Nagybecskerek Városának az ezzel kapcsolatos rendezvények megszervezésében, ami egy rendkívüli esemény. Ezt követően megtekintettük a Városi Népmúzeum sporttörténeti osztályát, amely hihetetlenül gazdag - több mint 5300 kiállítási tárgyat számláló – anyaggal rendelkezik. Ez egy óriási szám, ami azt mutatja, hogy Nagybecskerek megérdemli az Európa Sportvárosa címet."

Dane Basta
Nagybecskerek
látogatás

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.