Ugrás a tartalomra
Hozzák vissza a kiürített tárolót
Pannon RTV

Tavaszi nagytakarítást szervezett a topolyai Komgrad Közvállalat

2018-04-24
13:11
2018-04-24
19:08
Forrás
Pannon RTV
A héten a város különböző pontjain naponta négy, pénteken öt hulladékgyűjtőt helyeznek ki, ahová a lakosok a nagyobb méretű szemetet, épületanyagot, faágakat és egyéb hulladékot helyezhetik ki.

Május folyamán és őszre is terveznek még ilyen jellegű akciót.

Klobušicki Marina, szóvivő, Komgrad Közvállalat, Topolya: „A Komgrad Közvállalat egy tavaszi lomtalanítási akciót szervez a héten, tehát az akció péntekig tart. A polgárok már megszokhatták, hogy körülbelül hova rakjuk, tesszük ki a konténereket, azok akik nem tudják, de szeretnének részt venni ebben az akcióban, a mi honlapunkon láthatják a beosztásokat. A célunk az, hogy a polgárok azt a szemetet, amit különben hétköznap nem bírnak kitenni vagy mi hétköznap nem bírunk elszállítani, ki bírják dobni a konténerekbe.”

Topolya
Komgrad Kommunális Közvállalat

Most

18:40, Frissítve: 18:59

Itt a felfrissülés

Ma délután fél 6 körül viharos széllökésekkel tört be térségünkbe a hidegfront, Magyarország irányából. Fél órával korábban még fürdőzőkkel és sétálókkal volt tele a palicsi móló.

Népszerű

Cápát láttak Makarskán

Cápát láttak a közkedvelt horvátországi üdülőhelyen, Makarskán. Egy videó is előkerült, amin az látható, hogy egy cápa úszik a vízben nem túl messze a parttól.

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.