Ugrás a tartalomra
Hozzák vissza a kiürített tárolót
Pannon RTV

Tavaszi nagytakarítást szervezett a topolyai Komgrad Közvállalat

2018-04-24
13:11
2018-04-24
19:08
Forrás
Pannon RTV
A héten a város különböző pontjain naponta négy, pénteken öt hulladékgyűjtőt helyeznek ki, ahová a lakosok a nagyobb méretű szemetet, épületanyagot, faágakat és egyéb hulladékot helyezhetik ki.

Május folyamán és őszre is terveznek még ilyen jellegű akciót.

Klobušicki Marina, szóvivő, Komgrad Közvállalat, Topolya: „A Komgrad Közvállalat egy tavaszi lomtalanítási akciót szervez a héten, tehát az akció péntekig tart. A polgárok már megszokhatták, hogy körülbelül hova rakjuk, tesszük ki a konténereket, azok akik nem tudják, de szeretnének részt venni ebben az akcióban, a mi honlapunkon láthatják a beosztásokat. A célunk az, hogy a polgárok azt a szemetet, amit különben hétköznap nem bírnak kitenni vagy mi hétköznap nem bírunk elszállítani, ki bírják dobni a konténerekbe.”

Topolya
Komgrad Kommunális Közvállalat

Most

18:51, Frissítve: 19:37

Lenyűgöző falfestmények Bánátban

Egyre több falfestmény díszíti Bánátot. Sokszor észre sem vesszük a környezetünkben lévő értékeket. A mostani bezárkózottság mintha kezdene változtatni ezen.
15:41, Frissítve: 18:37

Folytatódik a VMSZ és az SZHP együttműködése

Folytatja az elmúlt 6 évben kialakított együttműködést a VMSZ és az SZHP – erről állapodott meg ma Belgrádban Aleksandar Vučić államfő, valamint a haladók elnöke és Pásztor István, a VMSZ elnöke.

Népszerű