Ugrás a tartalomra
Hozzák vissza a kiürített tárolót
Pannon RTV

Tavaszi nagytakarítást szervezett a topolyai Komgrad Közvállalat

2018-04-24
13:11
2018-04-24
19:08
Forrás
Pannon RTV
A héten a város különböző pontjain naponta négy, pénteken öt hulladékgyűjtőt helyeznek ki, ahová a lakosok a nagyobb méretű szemetet, épületanyagot, faágakat és egyéb hulladékot helyezhetik ki.

Május folyamán és őszre is terveznek még ilyen jellegű akciót.

Klobušicki Marina, szóvivő, Komgrad Közvállalat, Topolya: „A Komgrad Közvállalat egy tavaszi lomtalanítási akciót szervez a héten, tehát az akció péntekig tart. A polgárok már megszokhatták, hogy körülbelül hova rakjuk, tesszük ki a konténereket, azok akik nem tudják, de szeretnének részt venni ebben az akcióban, a mi honlapunkon láthatják a beosztásokat. A célunk az, hogy a polgárok azt a szemetet, amit különben hétköznap nem bírnak kitenni vagy mi hétköznap nem bírunk elszállítani, ki bírják dobni a konténerekbe.”

Topolya
Komgrad Kommunális Közvállalat

Most

14:31, Frissítve: 14:40

Új járműveket kapnak a tűzoltók

A Rendkívüli Helyzetek Szektora ebben az évben annyi tűzoltókocsit kap, amennyire nem volt példa az utóbbi évtizedben - jelentette be Nebojša Stefanović ma Pancsován.
14:11, Frissítve: 14:27

Szenteleky Kornélra emlékeztek Szivácon

Szentmisével, koszorúzással és könyvbemutatóval emlékeztek meg Szenteleky Kornélról, a vajdasági magyar irodalom jeles alakjáról Szivácon halálának 86. évfordulóján.

Népszerű