Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Téli fantázia Újvidéken

2020.12.10
13:06
2020.12.10
17:15
Forrás
Pannon RTV
Újvidéki Idegenforgalmi Szervezete idén is meghirdeti a Téli fantázia Újvidéken című fotópályázatot.
Pannon RTV

A következő másfél hónap folyamán lehet részt venni a pályázaton a városról és környékéről készült fényképekkel. A 20 legjobb alkotást közzéteszik az iroda Facebook és Instagram oldalán február elsején, a város napján. Emellett változatos nyeremények is várnak a díjazottakra.

Pannon RTV

Tihana Putin, szóvivő, Újvidék Idegenforgalmi Szervezete: „A honlapunkon megtalálható a Téli fantázia Újvidéken oldal, amelyen fel vannak tüntetve a fotópályázat részletei, amely maga a kampány alkotóeleme. Tekintettel arra, hogy a fotópályázat megtartásának időszaka december 8-ától január 22-ig tart, felhívjuk a figyelmet, hogy küldjék el fényképeiket Újvidékről vagy a város környékéről. Amennyiben nincs lehetőségük Újvidékre jönni és fotókat készíteni, elküldhetik két évnél nem régebbi fényképeiket az év ezen időszakából, a zimskafantazija@gmail.com e-mail címre. Nézzék meg a fotópályázathoz kötődő összes részletes javaslatot.”

 

Téli fantázia
Újvidék
Fotópályázat
Idegenforgalmi Szervezet
fénykép
fotó

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.