Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Temerin magánvállalkozásokat támogat

2022.06.23
14:32
2022.06.23
16:36
Forrás
Pannon RTV
Meglévő és most létrejövő magánvállalkozásokat támogat Temerin önkormányzata.

Idén 6 millió dinárt különítettek el a költségvetésből erre a célra. Azoknak, akik ma aláírták a támogatási szerződéseket, már a jövő hét folyamán átutalják az összeget.

Pannon RTV

Mladen Zec, polgármester, Temerin: „A pályázatot addig tartjuk nyitva, amíg el nem fogy az erre szánt összeg, vagyis addig, amíg egy bizonyos számú pályázó megfelel a követelményeknek. Ebben az évben 18 új vállalkozás megnyitását támogatjuk, illetve 10 vállalkozást, amelyek 15 munkahely létrehozására pályáztak. ”

Temerin
vállalkozás
vállalkozások
támogat
támogatás
Mladen Zec

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:25

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Népszerű

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.