Ugrás a tartalomra
Fergeteges tánc
Pannon RTV / Hoffmann Artúr

Temerin ötmillió dinárral támogatja a művelődési egyesületeket

2019-02-05
14:15
2019-02-05
14:24
Forrás
Pannon RTV
A szervezetek működésére mintegy kétmillió dinárt, a programok megvalósítására pedig 2 millió 700 ezer dinárt különített el a helyi vezetés.

Éves szinten körülbelül 20 egyesület kérelmezi működési költségeinek társfinanszírozását, és több mint 40 program valósul meg a községi vezetés hozzájárulásával. A művelődési egyesületek részére kiírt pályázatok mellett a temerini önkormányzat a többi civil szervezetet is támogatja.

A környezetvédelemmel, szociális és humanitárius tevékenységek, valamint a gazdaságfejlesztéssel foglalkozó szervezetek számára februárban írják ki a pályázatokat.

Temerin
önkormányzat
művelődési egyesület

Most

15:19, Frissítve: 16:27

Kínába utazott a szerb államfő

Kínába utazott Aleksandar Vučić, ahol az Egy övezet, egy út nemzetközi fórumon vesz részt. A találkozó első napján több együttműködési megállapodást is aláírtak a felek.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.