Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Temerin: Több mint 1 milliárd dinár fejlesztésekre

2019-01-21
18:09
Forrás
Pannon RTV
Idén több mint 1 milliárd dinár értékű befektetést tervez megvalósítani a temerini önkormányzat.

Egy új, nagy kapacitású víztisztító berendezést hoznak létre a településen, folytatják a csatornahálózat kiépítését, megvalósítják a központ rendezési tervét, valamint felújítják a Kókai Imre és a Danilo Zelenović Általános Iskolákat. Jelenleg folyamatban van az Újvidék felé vezető útra tervezett körforgalom kialakítása. A tervek szerint befejezik a Nyugati temetőben levő új kápolnát és elkezdik az első helyi közösség épületének felújítását is - tudtuk meg Pásztor Róberttől. A községi képviselő-testület elnöke kiemelte, a fejlesztésekre több mint 350 millió dinár önrészt különít el az önkormányzat, 650 millió dinárt pedig pályázati pénzekből biztosítanak.

Temerin

Most

20:15, Frissítve: 20:58

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.