Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Temerini fejlesztések

2020-09-24
10:38
2020-09-24
16:25
Forrás
Pannon RTV
Infrastrukturális beruházások kezdődnek Temerinben.

Aszfaltozási munkálatokra, kátyúzásra 50 millió, járdák és kerékpárutak felújítására 19 millió dinárt különítettek el az önkormányzati költségvetésből. Pásztor Róbert, a temerini Községi Képviselő-testület elnöke elmondta, a községet alkotó négy helyi közösség területén, a lakosság számától függően, részarányosan fektetnek be az úthálózatba.

Pásztor Róbert, elnök, KKT, Temerin: „Az infrastruktúra Temerinben 40 éves. Talán az első olyan város volt az akkori Jugoszláviában, ahol teljes egészében kiépült az infrastruktúra. Ezért vannak kevésbé jó állapotban utaink, járdáink. A magyar politika prioritása a keleti temető bejáratának lebetonozása volt. Itt előtte is beton volt, az aszfaltozás túlságosan drága lett volna. Újra lett betonozva az egész bejárat. Emellet a park és a kertészlak előtti járdarészt is felújítottuk. Az egész község területén folynak a munkálatok.”

Temerin
fejlesztés
felújítás
infrastruktúra
úthálózat
járda
kerékpárút
temető
kertészlak

Most

22:04, Frissítve: 22:09

Trump és Biden televíziós csatái

Dübörög az elnökválasztási kampány az Egyesült Államokban. Donald Trump republikánus párti jelölt, a jelenlegi elnök és Joe Biden, a demokraták jelöltje szállt ringbe a Fehér Házért.

Népszerű