Ugrás a tartalomra

A tisztább levegőért a magyarkanizsai intézményekben

2023.02.14
13:59
2023.02.14
16:57
Forrás
Pannon RTV
Légtisztító berendezéssel gazdagodott ismét több Magyarkanizsa községbeli intézmény a helyi önkormányzat jóvoltából.

A második körben a helyi közösségek dönthettek arról, hogy a településen hova kerül a berendezés. Általában olyan helyeket választottak, ahol sok ember megfordul. A beruházás összértéke 1 millió dinár.

Horváth Gergely, Martonos HK elnöke elmondta: „Martonoson mondhatom, hogy a legkisebbekhez, az óvodába fog kerülni, mert körülbelül a kapacitása, azt bírja el. Tudjuk, hogy a gyerekeknek sok mindennel meg kell küzdeni, ott legalább tiszta legyen a levegő. Még egyszer köszönjük a környezetvédelmi bizottságnak a hozzájárulást, meg a községnek, hogy a falvakra is gondolt.”

Magyarkanizsa
Martonos
Horváth Geregely

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.