Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Több pénz jut a kazánok és a nyílászárók cseréjének pályázatára Zentán

2021.09.28
11:43
2021.09.28
16:08
Forrás
Pannon RTV
Lezárult a Zenta község területén lévő lakóépületek, családi házak és lakások energiahatékonyságának növeléséhez nyújtott pénzügyi támogatásokról szóló pályázat.

A beérkezett pályázatok alapján a pénzügyi eszközök átcsoportosítása történt meg Zenta Község Képviselő-testületének mai ülésén. A támogatásra 91-en jelentkeztek. 12 pályázat lett érvénytelen.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Sztantity Szebasztián gazdasággal és idegenforgalommal megbízott községi tanácstag: „A szigeteléses pályázati körben nem volt annyi jelentkező, amennyi eszköz elő volt látva, és a fennmaradt eszközöket csoportosítottuk át a gázkazán, illetve pellet kazán pályázathoz, illetve a nyílászáró cserés pályázathoz. Hamarosan meg fognak jelenni az elsődleges eredmények, ezt fogják követni a terepi ellenőrzések, hogy amiket állítottak a pályázók a pályázati anyagban, az megfelel-e a valós állapotoknak. Amennyiben minden esetben meg fog felelni, akkor ez a lista marad a végleges lista, ha valakinél nem fog megfelelni, akkor azt a pénzeszközt azok közt fogjuk felosztani, akik forráshiány miatt nem tudtak nyerni a pályázaton.”

Zenta
kkt
Községi Képviselő-testület
nyílászáró
kazán
Sztantity Szebasztián

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.