Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Több pénz jut a kazánok és a nyílászárók cseréjének pályázatára Zentán

2021.09.28
11:43
2021.09.28
16:08
Forrás
Pannon RTV
Lezárult a Zenta község területén lévő lakóépületek, családi házak és lakások energiahatékonyságának növeléséhez nyújtott pénzügyi támogatásokról szóló pályázat.

A beérkezett pályázatok alapján a pénzügyi eszközök átcsoportosítása történt meg Zenta Község Képviselő-testületének mai ülésén. A támogatásra 91-en jelentkeztek. 12 pályázat lett érvénytelen.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Sztantity Szebasztián gazdasággal és idegenforgalommal megbízott községi tanácstag: „A szigeteléses pályázati körben nem volt annyi jelentkező, amennyi eszköz elő volt látva, és a fennmaradt eszközöket csoportosítottuk át a gázkazán, illetve pellet kazán pályázathoz, illetve a nyílászáró cserés pályázathoz. Hamarosan meg fognak jelenni az elsődleges eredmények, ezt fogják követni a terepi ellenőrzések, hogy amiket állítottak a pályázók a pályázati anyagban, az megfelel-e a valós állapotoknak. Amennyiben minden esetben meg fog felelni, akkor ez a lista marad a végleges lista, ha valakinél nem fog megfelelni, akkor azt a pénzeszközt azok közt fogjuk felosztani, akik forráshiány miatt nem tudtak nyerni a pályázaton.”

Zenta
kkt
Községi Képviselő-testület
nyílászáró
kazán
Sztantity Szebasztián

Most

23:14, Frissítve: 23:28

Magabiztos győzelem Oslóban

A szerb labdarúgó-válogatott 2:0-ra nyert a norvégok ellen a Nemzetek Ligájában és ezzel biztosította a feljutást az A divízióba.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.