Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Több pénz jut a kazánok és a nyílászárók cseréjének pályázatára Zentán

2021.09.28
11:43
2021.09.28
16:08
Forrás
Pannon RTV
Lezárult a Zenta község területén lévő lakóépületek, családi házak és lakások energiahatékonyságának növeléséhez nyújtott pénzügyi támogatásokról szóló pályázat.

A beérkezett pályázatok alapján a pénzügyi eszközök átcsoportosítása történt meg Zenta Község Képviselő-testületének mai ülésén. A támogatásra 91-en jelentkeztek. 12 pályázat lett érvénytelen.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Sztantity Szebasztián gazdasággal és idegenforgalommal megbízott községi tanácstag: „A szigeteléses pályázati körben nem volt annyi jelentkező, amennyi eszköz elő volt látva, és a fennmaradt eszközöket csoportosítottuk át a gázkazán, illetve pellet kazán pályázathoz, illetve a nyílászáró cserés pályázathoz. Hamarosan meg fognak jelenni az elsődleges eredmények, ezt fogják követni a terepi ellenőrzések, hogy amiket állítottak a pályázók a pályázati anyagban, az megfelel-e a valós állapotoknak. Amennyiben minden esetben meg fog felelni, akkor ez a lista marad a végleges lista, ha valakinél nem fog megfelelni, akkor azt a pénzeszközt azok közt fogjuk felosztani, akik forráshiány miatt nem tudtak nyerni a pályázaton.”

Zenta
kkt
Községi Képviselő-testület
nyílászáró
kazán
Sztantity Szebasztián

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.