Ugrás a tartalomra
RTV Pannon/Juhász Géza

Több százmillió dinárt fordítottak Tiszakálmánfalva fejlesztésére az elmúlt években

2020-10-17
14:58
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
450 millió dinárt fordítottak Tiszakálmánfalvára az elmúlt 8 évben - ezt mondta Miloš Vučević, aki ma megtekintette a településen zajló útfelújítási munkálatokat.

Újvidék polgármestere kiemelte, ezt a pénzt főleg a szennyvízhálózat kiépítésére költötték.

Hangsúlyozta, a továbbiakban is a kommunális infrastruktúra bővítésére fektetik a hangsúlyt, valamint arra, hogy élhetőbbé váljon a település.

A város polgármestere a járványhelyzetről is beszélt. Mint mondta, stabil a járványügyi helyzet Újvidéken. Hozzátette, tegnap két új beteget regisztráltak a Duna-parti városban, ez pedig azt bizonyítja, hogy a vírus jelen van a településen, ugyanakkor a helyzet stabil. A folytatás attól függ, hogy a polgárok mennyire tartják be a megelőző intézkedéseket. Hozzátette, fokozottan ellenőrzik a szabályok betartását. Arra kérte az újvidékieket, hogy legyenek fegyelmezettek, ahogyan az elmúlt hónapokban voltak.

Vajdaságban egyébként Újvidéken regisztrálták a legtöbb koronavírusos beteget a járványhelyzet kezdete óta.

Tiszakálmánfalva
Újvidék
Miloš Vučević
fejlesztés
koronavírus

Most

21:15

Ökoturizmus két keréken

Kerékpárosok részére épült fából, rusztikus pihenőhely Ludason. Az EcoVeloTour projekt az ökoturizmus valamint a kerékpáros turizmus integrálását célozza meg.
19:51, Frissítve: 19:59

Koronavírus-járvány Európában

A koronavírus-járvány lassítása érdekében Lengyelországban zárva tartják a temetőket, Olaszországban naponta mintegy ezren kerülnek kórházba, meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban, gyorsult a koronavírus-járvány terjedése Ukrajnában.
18:26, Frissítve: 20:10

Mini-Schengen online csúcs

Három témakörben tartott virtuális találkozót Aleksandar Vučić szerb államfő, Edi Rama albán kormányfő és Zoran Zaev észak-macedón miniszterelnök.

Népszerű