Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Több újdonság a magyarkanizsai Tisza-parton

2021.06.15
13:29
2021.06.15
17:00
Forrás
Pannon RTV
Új tartalmakkal bővült a Tisza-part kínálata. Interaktív információs pultot, telefontöltőket, szelfi falat, valamint fából készült panorámaágyakat is elhelyeztek a strand területén.

Az elmúlt időszakban több fejlesztés is megvalósult a magyarkanizsai Tisza-parton. Balázs Tibor hosszú idő óta ma látogatott le először a strandra, és elmondta, nagyon meglepődött, de a mostani felújítások után mindenkinek ajánlja, látogasson el  a Tisza-partra.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Bővült az infrastruktúra a Tisza-part kempingben, kiparcellázták a lakókocsiknak, sátraknak kialakított helyet, több hálózati kapcsolót és térfigyelő kamerát is elhelyeztek, illetve ingyenes wifi is várja a látogatókat. A strand környéke pedig új elemekkel gazdagodott, fából készült panorámaágyak várják a pihenni vágyókat, és Hello Kanizsa zászlók díszítik a virágba borult teret. A medence és környéke is megszépült.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Újvári Zsombor, turisztikával és tájékoztatással megbízott tanácstag, Magyarkanizsa: „Van egy interaktív információs pultunk itt, ahol a Hello Kanizsa honlap funkcionál, érintőképernyős, így lehet böngészni ezen a honlapon. Itt minden információ turisztikai szempontból megtalálható. Ez mellett egy nagyon érdekes újítás a telefontöltő, ha az idelátogatóknak esetleg lemerül a telefonja, bezárhatják és ott hagyhatják.”

Az újabb sikeres pályázatnak köszönhetően, amelyet Magyarkanizsa önkormányzata az idegenforgalmi minisztériumnál nyert el, a következő időszakban megújul a töltésen lévő sétány is, 2,8 millió dinár értékben. Tervben van a padok, lámpaoszlopok, táblák felújítása és az új szemetesek kihelyezése is.

Magyarkanizsa
Újvári Zsombor
Tisza-part
kemping

Most

12:55, Frissítve: 14:24

Friss olimpiai hírek

Németh Nándor és Barna Andrej is elődöntőbe jutott 100 méter gyorson. Kapás Boglárka 200 méter pillangón szerepelt jól, és bent van a szám elődöntőjében.

Népszerű