Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Több utcában megváltozik a közlekedési rend Szabadkán

2020.08.06
20:12
Forrás
Magyar Szó
Megváltoznak a szabályok több utcában és azok kereszteződésénél is.

Péntektől több utcában, illetve útkereszteződésben is megváltozik a közlekedési rend Szabadkán. Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Kommunálisügyi, Energetikai és Közlekedési Titkársága értesíti a polgárokat, hogy a Bácska és a Filip Kljajić utcákban és azok kereszteződésénél is megváltoznak a szabályok. A továbbiakban a Filip Kljajić utcában közlekedők előnyt élveznek a Bácska utcában közlekedőkkel szemben.

Ugyancsak változás lesz a Marko Orešković és az Ivan Antunović utcák kereszteződésénél. A Marko Orešković utcában közlekedőknek lesz elsőbbségük az Ivan Antunović utcában közlekedőkkel szemben.

Szabadka
közlekedési rend
szabályok

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 19:00

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.