Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Többszörös törökbecsei győzelem az ÁMV-n

2022.05.17
17:28
2022.05.17
17:47
Forrás
Pannon RTV
Negyedik alkalommal lett első helyezett szólóének kategóriában a törökbecsei Erős Lilla a Szabadkán szervezett Általános Iskolások Művészeti Vetélkedőjén.

A törökbecsei lány a Miloje Čiplić Általános Iskola tanulója. Az ötödikes Lilla énekhangjára már egészen korán felfigyeltek. Nemcsak éneklésben tehetséges, a helyi Jókai Mór Magyar Művelődési Egyesületben néptáncol, valamint hegedűn játszik.

Pannon RTV/Zséli Ágnes

Több vajdasági tehetségkutató eredményes résztvevője, valamint a 2020-ban alapított Les Filles lányegyüttes egyik énekese. Öt éves korom óta énekelek, s a zene szinte már az életem részévé vált, aminek útjáról a jövőben sem szeretnék letérni.

A huszadik ÁMV-t ezúttal is az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete hívta életre.

Általános Iskolások Művészeti Vetélkedője
Törökbecse
Erős Lilla
Les Filles

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:35

Waldorffeszt Zebegényben

Emberközpontú oktatási módszer, amely elsősorban a gyerekek gyakorlati, kreatív és szociális képességeik fejlesztésére koncentrál - ez a Waldorf-pedagógia.
18:23, Frissítve: 18:36

Ünnepelnek a martonosiak

Magyarkanizsa község egyik legrégebbi települése műsorsorozat keretében ünnepli fennállásának 100 éves, írott dokumentumokban is lejegyzett múltját.
16:23, Frissítve: 20:03

Állóháború, országos légiriadó

Az éjszaka folyamán több ukrán városból is robbanásokról érkeztek jelentések, és légiriadót rendeltek el az országban. Szeverodonyecket ugyan át kellett adniuk az oroszoknak, a szomszédos Liszicsanszkban azonban még kitartanak az ukrán erők.

Népszerű