Ugrás a tartalomra

Topolya község fellélegezhet

2021.07.14
07:52
Forrás
VajMa
Nincs fertőzött a község területén.

Egyetlen új koronavírussal fertőzött személyt sem regisztráltak a topolyai község területén az utóbbi napokban. Dr. Illés Csilla, a Dr. Hadzsy János Egészségház igazgatónője elmondta, hogy aktív fertőzött sincs a község területén.

Az illetékesek szerint nyilván ez annak is köszönhető, hogy a lakosság több mint fele már felvette a védőoltást. Ugyanakkor, az utóbbi időben az oltakozási hajlam egy kicsit alábbhagyott. Az igazgatónő hozzátette még, hogy az oltópont és a covid-rendelő is 7 és 13 óra között dolgozik.

A sürgősségi részleget kell felkeresni, ha valaki tüneteket észlelne magán 13 óra után.

Topolya
koronavírus
fertőzött
vakcina

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".
07:03, Frissítve: 07:29

Advent első vasárnapja

Eljött az ideje, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az idei ünnepkör azonban rendhagyó, különbözik a korábban megszokottaktól.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.