Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Topolyai fejlesztések - úthálózat, gázvezeték, hotel és fürdő

2021.11.22
21:58
2021.11.23
07:20
Forrás
Pannon RTV
Topolyán a nyáron döntöttek a gázhálózat bővítéséről. Fremond Árpád, a VMSZ topolyai községi szervezetének elnöke beszélt a Közügyekben a megvalósítás részleteiről.

Elmondta, az önkormányzat részéről minden a tervek szerint halad, jelenleg a terveztetés van folyamatban. Az elmúlt évek egyik gyakran felmerülő kérdése a topolyai helyi és a várost a falvakkal összekötő utak felújítása. Fremond Árpád beszámolt a már megvalósult felújításokról és a közeljövőben megvalósuló tervekről is. 

Topolya
Fremond Árpád

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 16:08

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű