Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Törökbecse: Ismét gyűjti a ruhaneműt a Vöröskereszt

2020-10-07
13:03
2020-10-07
13:17
Forrás
Pannon RTV
Az adományoknak szánt ruhák tisztán, vasalva adhatók át.

Októbertől újra be lehet vinni használt ruhát és lábbelit a törökbecsei Vöröskereszt székházába, a gyűjtési akciót ugyanis a koronavírus-járvány miatt március óta szüneteltették. Ruházatra a tél beállta előtt mutatkozik nagyobb szükség. A szervezet dolgozói arra kérik a bánáti település lakosait, hogy aki csak teheti csatlakozzon az akcióhoz.

A gyűjtést munkanapokon reggel hét órától délig a Vöröskereszt törökbecsei székházában végzik. Az adományoknak szánt ruhák tisztán, vasalva adhatók át.

Törökbecse
Vöröskereszt
ruhagyűjtés
adomány

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:49

Biztonság és felelősség 2020

Ma tartja ötödik szakkonferenciáját a Tijana Jurić Alapítvány Biztonság és felelősség 2020 címmel. A témák között szerepel az is, hogy hogyan védhetjük meg a gyermekeinket az internetes világban.
16:29

Tatai vadlúd sokadalom

Rekordszámú vadludat figyeltek meg hétfőn a tatai Öreg-tavon, Magyarországon. Az 1980-as évek közepétől nem számoltak a madár- és természetvédelmi szakemberek annyi vadludat a tavon, mint december első napján.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.