Ugrás a tartalomra
novi-becej.travel

Törökbecse turisztikai kínálata a világhálón

2021.11.29
12:26
2021.11.29
12:42
Forrás
Pannon RTV
Megújul a törökbecsei Idegenforgalmi Szervezet honlapja. Törökbecse idegenforgalmi ajánlatait bemutató weboldala a jövőben nem csak szerbül, de magyarul és angolul is elérhető lesz, valamint új tartalmakkal is bővül.

A többnyelvű weboldalra az értesítések, hírek, különféle tartalmak mellett újdonság gyanánt két perces terjedelmű reklámfilmek, illetve rövid videók is felkerülnek a turistalátványosságokról.  Törökbecsén és környékén számos látnivaló várja a látogatókat. Ilyen az aracsi pusztatemplom, a Sóskopó Természeti Rezervátum, a Városi Múzeum, a Tisza- parti sétány, mely az egyike a legszebbeknek Vajdaságban. A koronavírus járványra való tekintettel a településre tavaly és idén, kevesebb turista érkezett, azonban ennek ellenére a bánáti településen továbbra is népszerűsíteni szeretnék a helyi látványosságokat.

Ez mellett decemberben falusi turizmussal kapcsolatos szakmai előadásokat, tanácskozásokat is szerveznek majd. Az ehhez szükséges pénzösszegre a helyi Idegenforgalmi Szervezet a Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárságnál pályázott sikerrel. A tartomány erre a célra 305 000 dinárt biztosított az Idegenforgalmi Szervezet számára.

Törökbecse

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.