Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

A törökbecsei és beodrai óvoda nyáron is várja a gyerkőcöket

2022.06.23
12:55
2022.07.01
13:35
Forrás
Pannon RTV
Június 27-től szeptember 1-jéig Törökbecsén két, Beodrán pedig egy épületben szervez nyári ügyeletet a Pava Sudarski Iskoláskor Előtti Intézmény. Az idén ötvennel több gyerek számára lesz hely.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Míg tavaly nyáron két épületben, mintegy 90 gyermekkel foglalkoztak, idén mindenki örömére jóval több, pontosan 141 gyermek fogadására lesz lehetőség a törökbecsei Pillangó és Poletarac, valamint a beodrai Jovanka Dobrosavljev Mica óvodákban.

Pannon RTV/Zséli Ágnes

A kicsiket reggel fél hattól fogadják, akik az intézményben délután fél ötig tartózkodhatnak. A szolgáltatás ára nem változott, a havi díj kortól függően 2 500 és 4 300 dinár között mozog. Ez magába foglalja a reggelit, az ebédet és két uzsonnát is. Dragan Miloradović, óvodaigazgató elmondta, hogy a törökbecsei Pava Sudarski Iskoláskor Előtti Intézménynek 65 foglalkoztatottja van, közülük 33 nevelő, akik a nyár folyamán külön váltásban dolgozna, így felkészülten és örömmel fogadják az egy és hat és fél év közötti törökbecsei és a beodrai gyerekeket.

óvoda
Törökbecse

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:09

A szeretetet is beledagasztják a buckai lángosba

Tíz év alatt több mint tízezer kisütött lángos, és a bevételből megvalósított megannyi segítség a hátrányos helyzetűeknek és a rászorulóknak. Ez az idén jubiláló tizedik buckai jótékonysági lángosfesztivál eredménye.
08:04

Tombol a kánikula

Továbbra is tombol a kánikula térségünkben. Július 6-ig, jövő hét szerdáig hőségriadó van érvényben Szerbiában - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.
21:34, Frissítve: 08:12

A héten +6 és +4 dinár

6 dinárral kell többet fizetni mától a dízelért és 4-gyel többet a benzinért Szerbiában - közzétették az elkövetkező egy hétben érvényes üzemanyagárakat.
20:40, Frissítve: 08:11

Csaknem 40 fokkal köszöntött be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.