Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Törökbecsei támogatás a nagybecskereki tűzoltó kiképző központ kiépítéséhez

2021.04.08
16:12
Forrás
Pannon RTV
Félmillió dináros keretösszeggel járul hozzá a nagybecskereki tűzoltó kiképző központ kiépítéséhez Törökbecse önkormányzata.

Erről állapodott meg ma Törökbecsén Dragan Ćapin, a Szerbiai Tűzoltószövetség elnöke, Saša Maksimović Törökbecse község elnökével. Egyébként a bánáti községben Beodrán és Kumánon működik önkéntes tűzoltó egyesület, amit a jövőben Bocsárra és Törökbecsére is kiterjesztenek majd. Az épülőfélben lévő nagybecskereki száz négyzetméteres objektum az év végéig készülhet el. A beodrai Önkéntes Tűzoltó Egyesületben 110, míg a kumániban 20-an tevékenykednek.

Törökbecse
Nagybecskerek
Saša Maksimović
tűzoltó egyesület

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!