Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Törökbecsén kitakarítják a település teljes csatornahálózatát

2021.03.24
13:55
Forrás
Pannon RTV
Az akciót a helyi Komunalac Közvállalat végzi. A munkálatok a héten kezdődtek.

Az akcióra azért volt szükség, mert a falun végighúzódó mintegy harminc kilométer hosszú szennyvízelvezető csatorna több ponton is rendszeresen eldugul. Mindezt az okozza, hogy több helyi szemetet dob a csatornába. Az illetékesek arra kérik a felhasználókat, hogy a csatornahálózatba semmiképp se dobjanak szemetet.

Pannon RTV/Zséli Ágnes

Törökbecsén szükség lenne egyébként egy szennyvíztisztító berendezésre. Az önkormányzat megkezdte az erre vonatkozó tervdokumentáció kidolgozását, amellyel az ehhez szükséges pénzösszegre az illetékes minisztériumnál pályázik majd.

Törökbecse
csatorna
kitakarítás
dugulás
csatornahálózat

Most

20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.
16:10, Frissítve: 19:11

Átadták a Szent Száva-díjakat

Ezzel az elismeréssel Szent Száva napja alkalmából jutalmazzák meg azokat az egyéneket és szervezeteket, akik kiemelkedő eredményeket értek el többek között az oktatás és nevelés terén.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.