Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Törökbecsén megkezdődött az útjelzések karbantartása

2020.07.03
14:12
Forrás
Pannon RTV
A munkálatokat a tervek szerint október végéig fejezik be.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Törökbecsén megkezdték a kidőlt közúti jelzőtáblák cseréjét, a közutakon megkopott gyalogos-átkelőhelyek, felezővonalak, útszegélyek, parkolóhelyek felfestését, és a megrongálódott fekvőrendőrök javítását. 

Pannon RTV/Zséli Ágnes

A bánáti községben minden évben elvégzik az útjelzések karbantartását, melyet az önkormányzat a helyi Urbanizmus és Utak Közvállalatra bízott. A munkálatokat Törökbecse mellett Kumánon, Beodrán és Bocsáron is elvégzik majd, ami összesen 150 km útszakaszt jelent. 

Pannon RTV/Zséli Ágnes

A közlekedés biztonságosabbá tételére ötmillió dinárt fordítanak. A szükséges pénzösszeget a községi költségvetésből biztosítják. A munkálatokat a tervek szerint október végéig fejezik be.

Pannon RTV/Zséli Ágnes
Törökbecse
gyalogos-átkelőhely
útjavítás
útjelző tábla

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.