Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Törökkanizsai fejlesztések: Közművesítés, kultúra és idegenforgalom a Tisza-mentén

2021-02-22
21:25
A végéhez közeledik a bánáti Törökkanizsán a szennyvízhálózat bővítési munkálatai, de akad a városban még tennivalót. Több forgalmas útszakasz leaszfaltozás még hátravan.

Az oroszlámosi iskola felújítása után a falu művelődési egyesülete is új otthont kapott. A részletekről és a majdányi régészeti lelőhely turisztikai hasznosításáról Orosz Urbán Csilla, a Községi Tanács tagja beszélt a Közügyekben.

Törökkanizsa
fejlesztések
Közügyek

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.